Schuiteman Oldtimer Event 2019

Na het succes van vorige jaren organiseert Schuiteman Accountants opnieuw in samenwerking met de Stichting Rally For Kids op zaterdag 18 mei 2019 het Schuiteman Oldtimer Event. Een mooie traditie die dit jaar voor de vijfde keer wordt georganiseerd. Dit evenement is een navigatierit door Midden-Nederland. De opbrengst gaat naar de Stichting Rally For Kids.

Historie
In 2015 heeft Schuiteman de organisatie van de ‘Historische Rally For Kids’ overgenomen van Brezan. Het event wordt sindsdien voortgezet onder de naam ‘Schuiteman Oldtimer Event’.

Programma
De start van de oldtimerrit is in Ede. De finish zal plaatsvinden in Barneveld. Tijdens de circa 130 kilometerslange navigatierit rijdt u langs en door diverse plaatsen in Midden-Nederland. Omstreeks 11.00 uur zal het startsein voor de rit worden gegeven. Uiteraard sluiten we in de namiddag de dag op smakelijke wijze af. De exacte tijden en startlocatie ontvangt u na inschrijving.

Deelname & voorwaarden
Heeft u een oldtimer ouder dan 40 jaar? Dan bent u van harte uitgenodigd mee te doen met het Schuiteman Oldtimer Event. Deelname aan dit event is € 150,- voor een equipe van twee personen. In het inschrijfgeld is het rallyschild, de lunch, smakelijke afsluiting, het routeboek en natuurlijk de rit zelf inbegrepen.
Is uw auto jonger dan 40 jaar en wilt u toch graag mee doen? Neem dan contact op met Bert van Dijk op telefoonnummer 0342-47 34 44.

Inschrijven
Inschrijven kan via de link www.oldtimerevent.nl/inschrijven. Er is zowel een sport- als een tourklasse. Na inschrijving ontvangt u per mail een bevestiging en een factuur voor uw inschrijfgeld.

Contact
Meer informatie over het Schuiteman Oldtimer Event vindt u op de website www.oldtimerevent.nl.
Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met Bert van Dijk of Hennie Ouwendorp via het e-mailadres evenement@schuiteman.com of telefoonnummer 0342-47 34 44.

Schuiteman Relatie Event 2016

Schuiteman Valley Run

De tweede editie van de Schuiteman Valley Run vond plaats op zaterdag 20 mei 2017 in Veenendaal. In het prachtige landschap van de Utrechtse Heuvelrug werden twee parcoursen uitgezet, één van vijf en één van tien kilometer. De opbrengst van de loop was grotendeels bestemd voor goede doelen die ondersteund worden door Stichting Social Service. Schuiteman is trots zijn naam te kunnen verbinden aan dit evenement, dat bij uitstek past bij onze passie voor maatschappelijke ontwikkeling.

Meer informatie via valleyrun.nl.

Schuiteman Oldtimer Event

Schuiteman Oldtimer Event

Schuiteman organiseerde op zaterdag 3 juni 2017 de 3e editie van het Schuiteman Oldtimer Event. Prachtige oldtimers vertrokken vanuit Barneveld voor een route van zo’n 100 kilometer. Er werd gereden in de tourklasse en sportklasse. De geslaagde dag werd afgesloten met een barbecue.

Stichting Rally For Kids, die onder de missie ‘Wij rijden om zieke kinderen te verblijden’ kreeg die middag een cheque van € 3.500,- overhandigd. Zo kunnen zij nog meer ernstig zieke en gehandicapte kinderen een onvergetelijke dag bezorgen.

Meer informatie en inschrijving via www.oldtimerevent.nl.